Gå til hoved-indhold

Bordpynt og blomsterudsmykning

Lad Den Grønne Butik hjælpe dig med bordpynt til din næste fest. Vi har både bordpynt løsninger til dig der gerne vil lave det hele selv, dig der ikke vil rører en finger og dig der er et sted midt i mellem de to.

Bordpynt & dekorationer

 
Enkeltvaser som bordpynt

Vi anbefaler at man lejer minimun 5 vaser pr. bord (6-8 pers.) uanset om det er rundt, aflangt eller kvadradisk. Prisen for leje af 5 vaser er 45,-. Vaserne kan pyntes med blomster for omkring 50,- pr. stk. Derfor er vores anbefalede pris på denne type bordpynt 300,- pr. bord (6-8 pers) inkl. leje af vaser.

 
Ekstra vaser

Ønsker du lidt ekstra vaser til en buffet, bar, scene, toiletterne, indgangspartiet eller andre steder på festlokationen, så har vi nogle lidt større vaser som du kan leje for 25,- pr. stk. Det koster mellem 75,- og 150,- at pynte disse med smukke blomster.

 

Leje af lysestager

Vi har de smukkeste elegante glaslysestager der passer til alle former for lys og bordpynt. Lysestagerne lejes ud for 25,- pr. stk.

 
Borddekorationer

Ønsker du en mere kompakt eller traditionel borddekoration laver vi også disse. Her har vi flere forskellige skåle i både glas og poselæn som du kan vælge at få dem lavet i. Vi anbefaler 1 borddekoration pr. bord (6-8 pers.) og en pris på mellem 250,- og 500,- pr. dekoration inkl. skål, prisen varierer selvfølgelig alt efter størrelse, farver og blomsterønsker.

 
Leje betingelser

Ved udlejning af vaser og lysestager forventes der, medmindre andet er aftalt at vaserne leveres rengjorte tilbage til butikken indenfor 1-3 hverdage efter lånedagen. Sker det uheldigvis at man kommer til at ødelægge en eller flere vaser vil man blive pålagt at betale en erstatning på vasens værdi.

 

 

Send os en forespørgsel

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning