Gå til hoved-indhold

Den røde tråd

Hos Den Grønne Butik bestræber vi os på at skabe sammenhæng mellem de forskellige blomsterelementer som vi får til opgave at lave. Dette er medvirkende til at hele dagen bliver en helhedsoplevelse for både værter og deres gæster.

 
Knaphulsblomst

Hvem og hvor mange skal have en knaphulsblomst? Dette er et spørgsmål vi tit modtager ved bestillinger til bryllup. Skærer man ind til benet, så er det den der følger bruden op ad kirkegulvet, samt gommen og forloveren der har en knaphulsblomst. Desusden kan det være rart at vide, at vi hos os binder knaphulsblomsten på en lille sikkerhedsnål og derfor behøver der ikke at være en lomme til den i jakkesættet. Prisen på knaphulsblomster er ca. 75 kr.

Brudepigebuket

En mini udgave af brudebukketten, hvor få af blomsterne eller farven går igen - størrelsen afhænger af om der er tale om børn eller voksne brudepiger. Der er ingen regler for hvor mange brudepiger man må have og derfor ikke noget tal på hvor mange brudepige buketter man skal bruge, dette er helt op til det enkelte brudepar. De fleste brudepigebuketter koster ca. 175 kr.


Hårkranse

Vi ser flere og flere der ønsker sig en hårkrans af blomster. Hårkranse kan både benyttes af bruden, brudepiger, til dåb og konfirmationer. Hvis man ønsker sig en hårkrans, er det væsentligt at man gør sig overvejelser om hvor tyk den skal være, da dette har betydning for hvilke blomster der bruges til at lave kransen. Vi skal desuden bruge hovedmål på den der skal bærer hårkransen, derfor kan det være en fordel at medbringe vedkommende i butikken eller tage målene hjemme før du bestiller.

Specielle blomsterelementer

Har i særlige ønsker om unikke blomsterelementer til jeres fest eller bryllup, så kan vi hos Den Grønne Butik hjælpe jer med at skabe disse. Herunder finder i eksempler på specielle blomsterudsmykninger der kan være med til at gøre jeres fest eller bryllup til noget helt magisk.

 

Overdådige blomsterbuer til vielser under åben himmel.

Byd dine gæster smukt velkommen med en blomsterudsmykning af indgangspartiet, eller et fint blomsterdekoreret velkomstskildt (Velkommen til Alberte´s Barnedåb 4 maj 2022).

En fotovæg er efterhåneden et vældig kendt festligt element. Få dine gæster til at ligne stjerner på den røde løber med en fotovæg dekoreret med smukke blomster.

En kæmpe blomstersky - Elementer der hænger fra loftet kan virkelig være med til at gøre en lokation eventyrlig. 

Har i andre ønsker til specielle blomster elementer er i velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at gøre jeres blomsterdrømme til virkelighed.

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning