Gå til hoved-indhold

Blomster til begravelse og bisættelse

Til de nærmeste familiemedlemmer

 

I en tid med stor sorg og savn, kan det hurtigt virke uoverskueligt, at skulle tage stilling til hvilke blomster der skal pynte på den sidste rejse. Derfor her vi her samlet alt på en enkelt og overskuelig måde, som de nærmeste familiemedlemmer skal tage stilling til, i forbindelse med blomster til en begravelse eller bisættelse.

 


Blomsterdekorationen på kisten - Se billeder og priser på kistedekorationer


Skal der være en personlig blomsterdekoration fra dig/ jer? - Se billeder og priser på kranse og hjerter m.m.


Farvelblomster - Skal der som afslutning på cermonien ligges en blomst på kisten fra de aller nærmeste?


Blomster til Urnenedsættelsen


 

Til den øvrige familie, nærmeste venner og kollegaer

 

Har du mistet et højt elsket familiemedlem, en af dine bedste venner eller kollegaer, og er du i tvivl om hvilke blomster du skal vælge? Så husk at det kun er fantasien der sætter grænser. Man kan nemlig lave så mange forskellige smukke blomsterkreationer i forskellige farver, former og størrelser. Herunder kan du både finde inspiration og få et overblik over det vi tilbyder.

 


Det personlige farvel - Se eksempler på kranse, hjerter og andre figurer, samt priser lige her.


Båredekorationer og bårebuketter


 

Til gode venner og bekendte

 

Vi møder alle en masse gode mennesker på vores vej, og selvom ikke alle forbliver en stor del af vores liv og hverdag, så har de måske været det på et tidspunkt, og vil derfor altid have en plads i vores hjerter. Selvom relationen til afdøde ikke er så stærk som den har været, så er det altid godt at få sagt et sidste farvel og tak for gode stunder.

 


Se vores båredekorationer og bårebuketter


 

Kender du nogen der har mistet?

 

Det er hård at miste en man holder meget af. I en sådan tid er savnet og sorgen urtolig stort hos de efterladte. Derfor må vi huske at give dem en ekstra portion kærlighed, nærvær, omsorg og store kram. Har du lyst til at sende nogen en kærlig tanke i en svær tid - Så se vores udvalg af buketter herunder.

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning