Gå til hoved-indhold

BLOMSTERKURSER

 

Hos Blomsterorretningen Den Grønne Butik afholder vi flere gange om året blomsterkurser for vores kunder.

Som deltager behøver du hverken at være øvet eller have prøvet kræfter med blomsterbinding før. Vores kurser er for alle, de varer ca. 2 timer og prisen er inkl. alle de materialer og redskaber du skal bruge. Det handler om at mødes med andre blomsterelskere, få et par hyggelige timer med gode venner og måske nye venner, blive inspireret og udfolde sin kreativitet.

Kurser 2024

Forårsbuket

Mandag d. 4 Marts. Kl. 16-18.

På vores blomsterkursus forårsbuket vil Signe og Kia designe en smuk buket inspireret af de piplende og hyggelige blomster som er i sæson i foråret. Udover at udfordre kursisterne med spændende buketbinderi, har de som regel også en lille overraskelse med i ærmet.

Kurset inkluderer:

 • Materialer til en smuk forårsbuket.
 • En lille overraskelse.
 • 2 timers professionel undervisning.
 • Kaffe, the og lidt sødt.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Påskebuket

Mandag d. 18 Marts. Kl. 16-18

Få lejlighed til at dyrke kreativiteten op til påske med et hyggeligt blomsterkurses, hvor du kan få gode ideér til hvordan du kan pynte påskebordet med den fineste påskebuket. Du får på dette kursus mulighed for at lege med en sjov stativ teknik, æg og masser af søde blomster.

Kurset inkluderer:

 • Materialer til en sjov påskebuket.
 • En lille overraskelse.
 • 2 timers professionel undervisning.
 • Kaffe, the og lidt sødt.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Moderne buket

Mandag d. 15 April. Kl. 16-18.

Signe elsker at lave moderne buketter med stor volumen og luftighed - Nu får du mulighed for at lærer at gøre hende kunsten efter, når hun på dette kursus giver tips og tricks til hvordan du laver de flotteste luftige buketter med et moderne have look.

Kurset inkluderer:

 • Materialer til en flot moderne buket.
 • En lille overraskelse.
 • 2 timers professionel undervisning.
 • Kaffe, the og lidt sødt.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Hvad kan du forvente?

Hvert kursus har sit tema og udfra dette vil underviseren præsenterer en buket eller et arrangement - som du med faglig og kyndig vejledning skal gøre hende kunsten efter. Tilmelder du dig mere end et kursus vil du således få en ny udfordring hver gang. Alle deltager er velkommende til at tage deres flotte resultater med hjem efter undervisningen.

 


 

Sådan tilmelder du dig!

Når vi har planlagt de kommende kurser, vil det blive offentliggjort på vores Facebook og Instagram side. Herefter kan du tilmelde dig ved at sende os en besked på messenger med den ønskede dag/ kursus, hvorefter vi vender tilbage med en bekræftelse.

 


 

Fordele

Som kursist hos Blomsterforretningen Den Grønne Butik vil du blive begragtet som en del af vores lille blomsterfamilie, og vi vil meget gerne takke for dig for dit engagement i vores virksomhed, derfor får du som kursist mulighed for at blive tilmeldt et online fællesskab på facebook, hvor vi deler vores blomsterglæde med hinanden. Her vil der også være en masse fede fordele og gode tilbud.

Private blomsterkurser

Mangler du en sjov og kreativ aktivitet hvor alle kan være med? Så har du nu mulighed for at booke et privat blomsterkursus til eksempelvis polterabend eller firmahygge med kollegaerne. Det kan også være at der ikke var nok ledige pladser til dig og veninderne på vores andre kurser og at i derfor gerne vil booke et privat blomsterkursus. Vi anbefaler at man er en gruppe på ca. 10 personer.

Et privat blomsterkursus afholdt i vores butik i Næstved inkl. materialer, redskaber og underviser i 2 timer koster 500kr. pr. pers. (Prisen kan varierer hvis man har særlige ønsker eller vil afholde kurset på en anden lokation).

Kontakt os med spørgsmål, ønsker og datoer på mail: 3701@butiksmail.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Billeder fra vores kurser

Det siger vores kursister

26. sept. 2023

"Super gode kurser jeg har været på! Hyggelig stemning og Signe er så god til at undervise. Kan klart anbefales." (Trustpilot 5 stjerner)

16. nov. 2023

"Kursus adventskrans og juledekoration. Super godt kursus. Meget søde (og tålmodige undervisere). Kommer gerne igen når I holder kursus." (Trustpilot 5 stjerner)

20. nov. 2023

"Virkelig lærerigt julekursus. Jeg deltog i DGB julekursus og det var en fantastisk oplevelse som altid. Friske materialer - ligesom i butikken - og undervisningen/guidningen er i top! Signe og resten af personalet er så søde og hjælpsomme og deler virkelig ud af deres viden og ekspertise. Det er altid virkelig hyggeligt! Der er plads til alle og du kan sagtens komme alene." (Trustpilot 5 stjerner)

4. mar. 2024

"Skønt og lærerigt kursus.
Dygtige og nærværende instruktører, som er gode til at lære fra sig.
Hyggelig og tryg stemning." 
(Trustpilot 5 stjerner)

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning