Gå til hoved-indhold

BLOMSTERKURSER

 

Hos Blomsterorretningen Den Grønne Butik afholder vi flere gange om året blomsterkurser for vores kunder.

Som deltager behøver du hverken at være øvet eller have prøvet kræfter med blomsterbinding før. Vores kurser er for alle, de varer ca. 2 timer og prisen er inkl. alle de materialer og redskaber du skal bruge. Det handler om at mødes med andre blomsterelskere, få et par hyggelige timer med gode venner og måske nye venner, blive inspireret og udfolde sin kreativitet.

Hvert kursus har sit tema og udfra dette vil underviseren præsenterer en buket eller et arrangement - som du med faglig og kyndig vejledning skal gøre hende kunsten efter. Tilmelder du dig mere end et kursus vil du således få en ny udfordring hver gang. Alle deltager er velkommende til at tage deres flotte resultater med hjem efter undervisningen.

 


 

KURSER 2023

Påskekursus

Tirsdag d. 28/3. Kl. 16-18.

Lad Signe inspirere dig til påskedagene. Lær nye sjove teknikker og få masser af gode ideer til at lave en flot påskedekoration.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Påskekursus

Onsdag d. 29/3. Kl. 16-18.

Lad Signe inspirere dig til påskedagene. Lær nye sjove teknikker og få masser af gode ideer til at lave en flot påskedekoration.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Forårskursus

Torsdag d. 20/4. Kl. 16-18.

Bliv inspireret til hvordan du kan pynte dine vaser med forårsblomster. Signe viser forskellige teknikker hvor du kan få stor volumen med få blomster.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Sommerkursus

Torsdag d. 8/6. Kl. 16-18.

Udfold kreativiteten og leg med blomsterne. På dette kursus vil Signe vise dig hvordan du binder en smuk sommerbuket.

Pris pr. pers. 350,-

UDSOLGT!

Sådan tilmelder du dig!

Når vi har planlagt de kommende kurser, vil det blive offentliggort på vores Facebook og Instagram side. Herefter kan du tilmelde dig ved at sende os en besked med den ønskede dag/ kursus, hvorefter vi vender tilbage med en bekræftelse.

 


 

Fordele

Som kursist hos Blomsterforretningen Den Grønne Butik vil du blive begragtet som en del af vores lille blomsterfamilie, og vi vil meget gerne takke for dig for dit engagement i vores virksomhed, derfor får du som kursist mulighed for at blive tilmeldt et online fællesskab på facebook, hvor vi deler vores blomsterglæde med hinanden. Her vil der også være en masse fede fordele og gode tilbud.

 


 

Private blomsterkurser

Mangler du en sjov og kreativ aktivitet hvor alle kan være med? Så har du nu mulighed for at booke et privat blomsterkursus til eksempelvis polterabend eller firmahygge med kollegaerne. Det kan også være at der ikke var nok ledige pladser til dig og veninderne på vores andre kurser og at i derfor gerne vil booke et privat blomsterkursus. Vi anbefaler at man er en gruppe på ca. 10 personer.

Et privat blomsterkursus afholdt i vores butik i Næstved inkl. materialer, redskaber og underviser i 2 timer koster 500kr. pr. pers. (Prisen kan varierer hvis man har særlige ønsker eller vil afholde kurset på en anden lokation).

Kontakt os med spørgsmål, ønsker og datoer på mail: 3701@butiksmail.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning