Gå til hoved-indhold

Prøv vores blomsterautomater

Den bedste kvalitet når det passer dig!


BLOMSTER TO-GO

 

Skal du bruge en smuk blomsterbuket i Næstved udenfor butikkernes åbningstid, f.eks. blomster til en ny medarbejder inden arbejde. Er du sent på den og skal have en værtindebuket i en fart, eller skal du på et spontant søndagsvisit og ønsker at have en buket med?

Vi har valgt at have blomsterautomater som en ekstra service til vores kunder, således at de hurtigt kan få blomster To-Go uden at gå på kompromis med kvaliteten af blomsterbuketten. Med blomsterautomat-konceptet kan vi tilbyde blomster 24/7 og automaterne er så nemme at benytte, at alle kan finde ud af det - uanset alder og teknisk kunden. Se hvordan og hvor du finder dem herunder.

Så nemme er

de at benytte 

  • Tryk A for at se udvalget

  • Vælg nr. du ønsker at købe f.eks. 23

  • Placer dit kort på kontaktløs

  • Tag din buket

Blomsterdekoratørens friske buketter

Vidste du at...

Alle buketterne i vores blomsterautomater er bundet af vores uddannede blomsterdekoratørere i butikken.

Buketterne i vores automater bliver skiftet minimum 3 gange om ugen, så der altid er en frisk buket til dig.

Temperaturen i vores blomsterautomater er tilpasset blomsterne således at de har det helt perfekt uanset vejret udenfor.

Du finder vores blomsterautomater her

Vestre Kaj 4 • 4700 Næstved

 

Vores blomsterautomat i Næstved by er placeret bag ved vores butik, som ligger ved Næstved Havn (mellem Næstved Cykel Center og Træningscenteret SeaClub). Du kan nemt parkerer din bil ved vores bagindgang og snuppe en buket med på farten.

Find på kort

Industrivej 2 • 4160 Herlufmagle

 

Vores blomsterautomat i gelsted/ herlufmagle området er placeret ved Gelsted Bilservice, hvorfra du kan kigge hen til Netto som ligger på den anden side af vejen. Automaten er placeret således at du nemt og hurtigt kan benytte den på vej ind og ud af byen.

Find på kort

Enø Kystvej 55 • 4736 Karrebæksminde

 

I den hyggelige ferieby Karrebæksminde som ligger et lille stykke fra Næstved finder du endnu en af vores blomsterautomater. Denne er placeret ved Karrebæksmindefjord og den nye minigolfbane. Her er altså en oplagt mulighed for at få en smuk buket med i sommerhuset eller til værtinden når du skal på visit i den dejlige lille by.

Find på kort

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning