Gå til hoved-indhold

Bordpynt og dekorationer til din næste fest

Lad Den Grønne Butik hjælpe dig med bordpynt til din næste fest. Vi har både bordpynt løsninger til dig der gerne vil lave det hele selv, dig der ikke vil rører en finger og dig der er et sted midt i mellem de to.

 

Enkeltvaser som bordpynt

Vi anbefaler at man lejer minimun 5 vaser pr. bord (6-8 pers.) uanset om det er rundt, aflangt eller kvadradisk. Prisen for leje af 5 vaser er 45,-. Vaserne kan pyntes med blomster for omkring 50,- pr. stk. Derfor er vores anbefalede pris på denne type bordpynt 300,- pr. bord (6-8 pers) inkl. leje af vaser.

 
Ekstra vaser

Ønsker du lidt ekstra vaser til en buffet, bar, scene, toiletterne, indgangspartiet eller andre steder på festlokationen, så har vi nogle lidt større vaser som du kan leje for 25,- pr. stk. Det koster mellem 75,- og 150,- at pynte disse med smukke blomster.

 

Leje af lysestager

Vi har de smukkeste elegante glaslysestager der passer til alle former for lys og bordpynt. Lysestagerne lejes ud for 25,- pr. stk.

 
Borddekorationer

Ønsker du en mere kompakt eller traditionel borddekoration laver vi også disse. Her har vi flere forskellige skåle i både glas og poselæn som du kan vælge at få dem lavet i. Vi anbefaler 1 borddekoration pr. bord (6-8 pers.) og en pris på mellem 250,- og 500,- pr. dekoration inkl. skål, prisen varierer selvfølgelig alt efter størrelse, farver og blomsterønsker.

 
Specielle blomsterelementer

Vi tilbyder mange forskellige former for specielle blomsterelementer store som små. Har i eksempeltvis et ønske om at blive viet under åben himmel, så kan det være virkelig smukt med en blomsterbue. Vi laver også sjove blomsterelementer til fotografering bl.a. en billedramme til fotografering og sefies af gæster og brudepar. Læs mere her.

 

Book en florist

Vil du nyde dit bryllup uden at stresse dagen før, for at gøre alt klar til den store dag? Så kan du booke en af vores dygtige florister, der kommer ud på festlokaltionen og pynter både borde og lokalerne smukt op med blomster så det hele ligner et eventyr - Læs mere om denne mulighed her!

 
Leje betingelser

Ved udlejning af vaser og lysestager forventes der, medmindre andet er aftalt at vaserne leveres rengjorte tilbage til butikken indenfor 1-3 hverdage efter lånedagen. Sker det uheldigvis at man kommer til at ødelægge en eller flere vaser vil man blive pålagt at betale en erstatning på vasens værdi.

FESTPAKKER


Vi håber at festpakkerne kan hjælpe dig til at få et overblik over hvad du kan få og hvad det koster. Vælger man at benytte en af festpakkerne er der mulighed for selv at vælge farve eller tema. f.eks. blå og hvid barnedåb. Der tages dog forbehold for højtider og mærkedage, hvor priserne på bestemte blomster kan stige, såsom røde blomster til valentinsdag og jul. Alle priserne er eksklusiv levering.

Den lille festpakke

  • Blomster i vase (5 borde a 6-8 personer).

Blomster inkl. leje af 5 enkeltvaser til hvert bord.

PRIS I ALT: 1495,-

Den mellem festpakke

  • Blomster i vase (7 borde a 6-8 personer).

Blomster inkl. leje af 5 enkeltvaser til hvert bord.

  • Rumpynt og blomsterudsmykning

F.eks. buketter og dekorationer til buffet, bar, gavebord, indgangsparti, udendørs område eller andet.

PRIS I ALT: 4095,-

 

 

Den store festpakke

  • Borddekorationer (7 borde a 6-8 personer).

En stor blomsterdekoration pr. bord. inkl. leje af skåle.

  • Rumpynt og blomsterudsmykning

F.eks. buketter og dekorationer til buffet, bar, gavebord, indgangsparti, udendørs område eller andet.

  • Leje af blomster selfie-ramme

Til fotografering af gæster inkl. ringlight - Klik på link for at se billeder

PRIS I ALT: 7995,-

 
Skal i giftes?

Se også vores BRYLLUPSPAKKER og læs alt om blomstertilbehør til bryllup, brudebuket, knaphulsblomster, brudepigebuketter, kirkepynt, borddekorationer og ideer til smukke blomsterelementer lige her!

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning