Gå til hoved-indhold

Kend din blomsterdekoratør

Hos Blomsterforretningen Den Grønne Butik går vi op i kvalitet og faglighed. Alle vores bindere er uddannede blomsterdekoratører, og de har derfor en faglig viden og teknisk forståelse der gør dem i stand til at imødekomme enhver opgave med masser af løsninger, metoder og ideer til hvordan.

Vi er stolte af vores branche og mener at man bør støtte op om den ved at uddanne elever til nye blomsterdekoratører - Vi har derfor næsten altid 1-2 elever i butikken, der får lov at lærer og udfolde sin kreativitet indenfor blomsterbranchen.

Er du nysgerrig på at lærer din lokale blomsterdekoratør at kende - så se med herunder.

 


 

Signe

Signe er indehaver af Blomsterforretningen Den Grønne Butik som hun overtog efter Palle og Lise. Signe er uddannet blomsterdekoratør i Den Grønne Butik, og har faktisk arbejdet der siden hun var bare 14 år gammel. Signe har tidligere været freelance blomsterdekoratør og deltaget i flere konkurrencer indenfor faget. Får hun lov at udfolde sig, så elsker hun at lave vilde buketter med stor volumen og masser af farve.

Maria

Maria er uddannet blomsterdekoratør i Den Grønne Butik. Og selvom hun har været ude og prøve kræfter med noget helt andet, så er hun vendt tilbage og har arbejdet hos os de sidste 13 år. Maria er derfor et kendt ansigt i DGB, hun har stor erfaring, kender vores kunder og er en super dygtig blomsterdekoratør. Hvis hun selv får lov at vælge, så vil hun elske at lave hyggelige piblende buketter i de sødeste sarte pastelfarver.

Mathilde

Mathilde er elev hos Den Grønne Butik og er igang med at udanne sig som blomsterdekoratør. Hun er super dygtig og har under sin elevtid deltaget i DM i Skills, en konkurrence man bliver særlig udvalgt til på grund af ens talent. Mathilde er færdigudannet i sommeren 2023, hvorefter vi heldigvis får lov at beholde hende. Får hun helt selv lov at vælge så vil Mathilde elske at lave smukke buketter og flotte begravelsesbinderier

Stine

Stine er både uddannet blomsterdekoratør i Den Grønne Butik og har en bachelor i design og kultur fra SDU. Du vil helt sikkert møde hende i butikken, hvor hun elsker at binde hyggelige og farverige buketter til kunderne. Men det er også Stine du tit møder til events og på alle vores sociale medier, da det er hende der står for butikkens hjemmeside, SoMe og markedsføring.

Kia

Kia er uddannet blomsterdekoratør i Den Grønne Butik. Hun har tidligere haft sin egen blomsterbutik i Fensmark, men har været tilbage og arbejde i Den Grønne Butik de sidste 15 år. Kia er vildt dygtigt, har masser af erfaring og viden indenfor blomsterfaget. Kia er altid glad og frisk på en kreativ udfordring. Hun kender butikken og forstår de nye tendenser og så elsker hun at lave smukke blomsterbinderier.

Anette

Anette er elev i Den Grønne Butik, og er igang med at uddanne sig som blomsterdekoratør. Hun har tidligere arbejdet som pædagog, men ville at prøve noget helt nyt. Lige fra starten, har vi alle været meget inponerede over Anettes kreativitet, arbejdsiver og passion for faget og vidste med det samme at hun var et godt match for vores butik.

Lise

Lise er tidligere indehaver af Blomsterforretningen Den Grønne Butik, som hun åbnede sammen med sin mand Palle i 1990. Vi er så heldige at hun kigger forbi butikken en gang om ugen, hvor hun elsker at holde sig opdateret både med hendes søde blomsterpiger og dejlige kunder. Lise har et helt livs erfaring i blomsterbranchen med sig i bagagen som vi tit nyder godt af.

Lisbeth

Lisbeth er udannet blomsterdekoratør og arbejder freelance i forskellige blomsterbutikker. Vi er så heldige at vi har og har haft glæde af Lisbeth en gang om ugen de sidste 5 år. Lisbeth er super dygtig og mestre alle dele af blomsterfaget, hun er altid en stor hjælp og træder ekstra til i travle tider. Møder du hende i butikken kan du være sikker på at få en smuk buket og god betjening.

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning