Gå til hoved-indhold

Blomsterforretningen Den Grønne Butik

Den Grønne Butik er placeret i den mellem store provinsby Næstved. Butikken har adskildelige år på bagen, men har også formået at følge med tiden.

I dag består den af både en fysisk blomsterbutik og webshop, beliggende ved Næstved Havn, samt 3 blomsterautomater som hele tiden er fyldes med friske buketter. Vores fokus er på kvalitet og faglighed, uanset hvor du køber dine blomster fra os. Alle vores bindere er uddannet blomsterdekoratører og så får vi friske blomster direkte fra gartnerierne i Holland 3-4 gange om ugen.

Du er derfor altid sikret de friskeste blomster på markedet bundet af dygtige hænder.

Læs mere om vores butik herunder...

Levering

Vi leverer blomster i Næstved, Slagelse, Vordingborg og Prøstø. Se mere om tidspunkter for bestilling, indpakning og priser..

Kontakt

Butikkens åbningstider, andresse og kontakt information

Kurser og arrangementer

Når vi afholder blomsterkurser eller andre spændende blomsterarrangementer, så opdateres det inde på denne side.

Kend din blomsterdekoratør

Mød vores blomsterdekoratører og find ud af lidt mere om dem. Måske der er en med en binde stil som du særligt godt kan lide..

I butikken finder du

I vores fysiske blomsterbutik ved Næstved Havn finder du altid et stort udvalg af frisk afskårende, unikt brugskunst og spændende planter.

DGB´s historie

Den Grønne Butik har eksisteret siden 1990. Bliv klogere på butikkens udvikling gennem tiden..

Blomsterautomater

Skal du bruge blomster udenfor vores åbningstid? Så har vi som en ekstra service til dig - Vores 3 blomsterautomater, der hele tiden fyldes med friske buketter.

Følg med her

Kunne du godt tænke dig at følge med i hvad der sker i vores lille butik, få gode tilbud, opdateringer og inspriation. Så følg med på vores sociale medier.

Instagram @dengronnebutik

Facebook Blomsterforretningen Den Grønne Butik

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning