Gå til hoved-indhold

 

Julestemning på arbejdspladsen

 

Gaver til medarbejdere og kunder

 

Julebuket 300,-
Stor Julebuket 500,-
Julekurv med søde sager 300,-
Stor julekurv med vin og søde sager 500,-

 

Mulighed for levering samme dag ved bestilling inden kl. 14.

På julebordet

Book os til juleudsmykning

LED LYS i Jul og adventsdekorationer

 

Vi laver hvert år en masse juledekorationer til virksomheder, kontormiljøer og butikker, da det giver en helt særlig stemning at hygge lidt ekstra på jobbet i juletiden.

 

En stopklods er dog ofte levende lys - MEN vi laver også dekorationer med LED LYS hvilket er super smart og praktisk, da ingen behøver at få sved på panden, over om man nu har husket at slukke dem.

 

Mange af vores faste virksomhedskunder genbruger lysene fra år til år. Vi har ikke altid det store udvalg af LED LYS i butikken, så vi anbefaler at i køber et selv i den ønskede størrelse og farve og medbringer ved bestilling, så skal vi nok monterer det i dekorationen.

Størrelser og priser

 

Vi laver både jul og adventsdekorationer i forskellige størrelser, alt efter om den skal stå på et skrivebord, i en stor lobby eller på disken i en butik eller reseption, hvilket selvfølgelig gør at prisen varierer.
 
Lille juledekorationer - Anbefalet pris 300,-
Stor juledekorationer - Anbefalet pris 800,-
Adventsdekorationer og kranse - Anbefalet pris 1200,-

 

Bestil gerne en til to uger i forvejen - kontakt os på
tlf: 55731526 eller mail: 3701@butiksmail.dk

 

Læs mere om priser, farver og størrelser her!

 

Firmacases

Holmegaard Værk

En fin lille udstilling på Holmegaard Værk der satte fokus på uglevaserne designet af Christine Bove i anledningen af Picasso Udstillingen. (Oktober 2022)

SeaClub Fitness

Den ugentlige levering af blomster til Fitnesscenteret SeaClub. Således at alle deres gæster møder en smuk reception når de ankommer til centeret.

Interflora DK

Blomster og buketter til fotoshoot for Interflora DK. Billederne bruges bl.a. til deres hjemmeside, SoMe, plakater, kort m.m. (Maj 2022)

Svane Køkkenet Næstved

Plantevæg der medvirker til at gøre køkkenudstillingen hos Svane Køkkenet Næstved mere hjemmelig (Juli 2023).

Butik Friis

Skønne buketter og blomsterarrangementer til både vinduer og udstillinger inde i butikkem hos Butik Friis. (Februar 2022)

Holmegaard Værk

En lækker grøn og holdbar plantevæg der kan holde sig flot hele sensommeren og efteråret hos Holmegaard Værk. (August 2023)

Karrebæksmindefjord

Den Grønne Butik sørger for at Karrebæksmindefjord står kniv skarpt og altid har smukke grønne planter året rundt.

AV Group Denmark

De smukkeste blomsterdekorationer til tv studie og interview som eventfirmaet AV Group Denmark arrangerede.senografi m.m. til. (Januar 2023)

White & Case Sweden

Blomsterudsmykning med forskellige blomsterinstallationer og buketter til White & Case Stockholms 40 års jubilæum. (August 2023)

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning