Gå til hoved-indhold

Gør blomsterne til den røde tråd under hele brylluppet

 

Hos Den Grønne Butik bestræber vi os på at skabe sammenhæng mellem de forskellige blomsterelementer som vi får til opgave at lave til brylluppet. Dette er medvirkende til at hele dagen bliver en helhedsoplevelse for både brudeparret og deres gæster.

 

 
Den helt rigtige brudebuket

Skal du giftes er det vigtigt at finde frem til den helt rigtige brudebuket både hvad angår stil, farver og komposition. Hos Den Grønne Butik har vi gennem årene lavet mange forskellige brudebuketter og har derfor stor erfaring og ekspertise til at hjælpe dig på din jagt efter det helt rigtige.

På siden brudebuket kan du læse mere om hvad der er vigtigt at have i tankerne i forhold til en smuk brudebuket, samt en masse brudebuketinspiration og billeder.

 
Knaphulsblomst

Hvem og hvor mange skal have en knaphulsblomst? Dette er et spørgsmål vi tit modtager ved bestillinger til bryllup. Skærer man ind til benet, så er det den der følger bruden op ad kirkegulvet, samt gommen og forloveren der har en knaphulsblomst. Desusden kan det være rart at vide, at vi hos os binder knaphulsblomsten på en lille sikkerhedsnål og derfor behøver der ikke at være en lomme til den i jakkesættet. Prisen på knaphulsblomster er ca. 75 kr.

 
Brudepigebuket

En mini udgave af brudebukketten, hvor få af blomsterne eller farven går igen - størrelsen afhænger af om der er tale om børn eller voksne brudepiger. Der er ingen regler for hvor mange brudepiger man må have og derfor ikke noget tal på hvor mange brudepige buketter man skal bruge, dette er helt op til det enkelte brudepar. De fleste brudepigebuketter koster ca. 175 kr.


Hårkranse

Vi ser flere og flere der ønsker sig en hårkrans af blomster. Hårkranse kan både benyttes af bruden, brudepiger, til dåb og konfirmationer. Hvis man ønsker sig en hårkrans, er det væsentligt at man gør sig overvejelser om hvor tyk den skal være, da dette har betydning for hvilke blomster der bruges til at lave kransen. Vi skal desuden bruge hovedmål på den der skal bærer hårkransen, derfor kan det være en fordel at medbringe vedkommende i butikken eller tage målene hjemme før du bestiller.

 
Specielle blomsterelementer

Vi tilbyder mange forskellige former for specielle blomsterelementer store som små. Har i eksempeltvis et ønske om at blive viet under åben himmel, så kan det være virkelig smukt med en blomsterbue. Vi laver også sjove blomsterelementer til fotografering bl.a. en billedramme til fotografering og sefies af gæster og brudepar. Læs mere her.

 

Blomster til kirken

Kunne i godt tænke jer at der var blomster i stolrækkerne langs kirkegulvet, eller nogle smukke store blomsterdekorationer ved alteret som passer til jeres tema, så kan vi sagtens leverer dette. Der er også mange der ønsker at der bliver kastet med rosenblade i stedet for ris, og dette er også en mulighed. Husk blot at aftale det med præsten, så der ikke er nogen tvivl.

 
Bordpynt & borddekorationer

Hos Den Grønne Butik elsker vi at pynte et flot bord. Det er bare dejligt at komme til en fest hvor der virkelig er gjort noget ud af bordpynten. Under siden Bordpynt og Borddekorationer kan du læse alt om det vi tilbyder af blomsterløsninger til bordet, samt leje af vaser og lysestager m.m.

 

Book en florist

Vil du nyde dit bryllup uden at stresse dagen før, for at gøre alt klar til den store dag? Så kan du booke en af vores dygtige florister, der kommer ud på festlokaltionen og pynter både borde og lokalerne smukt op med blomster så det hele ligner et eventyr - Læs mere om denne mulighed her!

Bryllupspakker

Vi håber at bryllupspakkerne kan hjælpe jer til at få et overblik over hvad i kan få og hvad det koster. Vælger man at benytte en af bryllupspakkerne er der mulighed for selv at vælge farve eller tema. f.eks. pastelfarvet sommerbryllup. Der tages dog forbehold for højtider og mærkedage, hvor priserne på bestemte blomster kan stige, såsom røde blomster til valentinsdag og jul. Alle priser et eksklusiv levering.

Den lille bryllupspakke

 • Brudebuket
 • Knaphulsblomst
 • Blomster i vase (5 borde a 6-8 personer).

Blomster inkl. leje af 5 enkeltvaser til hvert bord.

PRIS I ALT: 2495,-

Den mellem bryllupspakke

 • Brudebuket
 • Knaphulsblomst x 3
 • Brudepigebuket
 • Blomster i vase (7 borde a 6-8 personer).

Blomster inkl. leje af 5 enkeltvaser til hvert bord.

 • Rumpynt og blomsterudsmykning

F.eks. buketter og dekorationer til buffet, bar, gavebord, indgangsparti, udendørs område eller andet.

PRIS I ALT: 5495,-

Den store bryllupspakke

 • Brudebuket
 • Knaphulsblomst x 3
 • Brudepigebuket
 • Borddekorationer (8 borde a 6-8 personer).

En stor blomsterdekoration pr. bord. inkl. leje af skåle.

 • Rumpynt og blomsterudsmykning

F.eks. buketter og dekorationer til buffet, bar, gavebord, indgangsparti, udendørs område eller andet.

 • Leje af blomster selfie-ramme

Til fotografering af gæster inkl. ringlight - Klik på link for at se billeder

PRIS I ALT: 10.395,-

Brudebuket

Find inspiration til din brudebuket, billeder af forskellige brudebuketter som vi har lavet for andre brudepar, samt en masse gode råd til at vælge den rigtige brudebuket.

Bordpynt & borddekorationer

Se vores udvalg af bordpynt, borddekorationer, priser og betingelser for leje af vaser og lysestager.

Blomsterudsmykning

Gør dit event eller din fest helt unik med en vild blomsterudsmykning eller et særligt blomsterelement der giver dine gæster en waow oplevelse ud over det sædvanlige.

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning