Gå til hoved-indhold

Den helt rigtige brudebuket

Der findes mange forskellige typer af brudebuketter både i dens form, farve og udtryk. Uanset hvilken slags du er til - Vil vi hos Den Grønne Butik gøre vores aller bedste for at lave netop din drømme brudebuket. Her på siden er lidt inspriation til hvordan du finder den helt rigtige for dig.

Sådan finder du den helt rigtige brudebuket for dig!

Vi har alle en forstilling om hvordan vores drømmebryllup skal være, og denne forstilling er absolut ikke ens. Nogen er til farverige havebryllupper, andre er til helt klassiske prinsessebryllupper i hvide og sarte lyserøde nuancer. Men et godt råd er at søge inspiration på Google, Instagram, Pinterest eller et helt andet sted. Så kan du hurtigt mærke hvad der er lige dig - og hvad der slet ikke er noget for dig. Det kan være en god idé at have 1-3 billeder med af dine farvoritter, når du er klar til at bestille din brudebuket.

Du kan have disse spørgsmål med i overvejselserne når du skal vælge.

Ønsker jeg en vild brudebuket eller en rolig brudebuket?

Ønsker jeg en buket med fald (hvor blomsterne hænger ned langs kjolen)?

Ønsker jeg en buket med meget farve eller er jeg mere til sarte nuancer?

 
 
Bestilling af brudebuket

Vores erfaring er at mange brudepar ønsker at være i god tid og derfor ofte ringer et halvt år i forvejen. Og man er altid velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak om hvad der kan lade sig gøre. Men vi anbefaler at man tidligst kommer ind i butikken og bestiller omkring en måned før brylluppet - da man her kan få et realistisk billede af hvilke blomster der er i sæson.

 

Send os en forespørgsel

 

For knaphulsblomster, brudepigebuketter m.m. find mere information lige her.

Brudebuket inspiration

Skal i giftes?

Læs alt om blomstertilbehør til bryllup, knaphulsblomster, brudepigebuketter, kirkepynt, borddekorationer og ideer til smukke blomsterelementer.

Bordpynt & borddekorationer

Se vores udvalg af bordpynt, borddekorationer, priser og betingelser for leje af vaser og lysestager.

Blomsterudsmykning

Gør dit event eller din fest helt unik med en vild blomsterudsmykning eller et særligt blomsterelement der giver dine gæster en waow oplevelse ud over det sædvanlige.

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning