Gå til hoved-indhold

Friske afskående blomster

 

Vi elsker at lave smukke buketter til jer! Og derfor er vigtigheden af friskheden på de afskårende blomster noget vi virkelig går højt op i. Som de fleste andre blomsterforretninger på Sjælland, så har vi i Den Grønne Butik altid handlet blomster på grøntovet - Men med tidens udvikling er der kommet nye og bedre metoder til. I 2018 fandt den tidligere ejer af butikken Palle frem til det Hollandske firma Verdel. Hos Verdel har de en super smart online handelsplatform, der gør at man nærmest kan handle med - direkte på auktionerne.

I Holland handles alle blomster på daglig basis på auktion (lidt ligesom når man handler med fisk, bare i kæmpe stor skala)

Når blomsterne er bestilt af diverse blomsterforretninger, så får gartnerierne besked og gør varene klar, derefter samler Verdel hele herligheden og transporterer det ud til blomsterbutikkerne. Det hele sker fra dag til dag. Når vi modtager blomster i butikken er de skåret hos gartneren mindre end 24 timer inden. På denne måde kan vi altid garentere den aller friskeste varer på markedet.

Vi får blomster hjem 3-4 gange om ugen og forsøger altid at handle ud fra årstiden og de nyeste tendenser. Du er altid velkommen til at spørge efter noget specifikt - Så lover vi at kigge efter det næste gang vi handler.

Spændende planter

 

Mange af vores planter kommer også fra Holland, da de i Holland bare er de suverent dygtigste til at producerer blomster. Vi tager på tur til Holland flere gange om året hvor vi fylder bilen med spændende grønne planter og brugskunst. Men når det er muligt at købe fra de danske gartnerier så gør vi det bestemt også. Om sommeren får vi mange af vores fine sommerblomster fra et lille gartneri ved bjæverskov. Og når efteråret og vinteren nærmer sig så får vi gerne besøg fra Munks gartneri på fyn som har de flotteste sukkulenter og kaktuser.

 

Unikt brugskunst

 

Vi elsker at tage på ture til Holland, da det er her vi finder det fedeste brugskunst, både nips, figurer, vaser, puder og urtepotter. Udover vores unika brugskunst, så forhandler vi også mærker som Maileg Jul, Birch Nielsen, Brostecph, StudioAbout m.fl. Vi får sjællendt meget hjem af hver ting, men handler i stedet lidt oftere, således at der ofte er nye og spænende ting at se når du ligger vejen forbi butikken.

Vin, specialiteter og lækkerier

 

Som medlem af Interflora har vi et stort udvalg af specialiteter, vin, øl og chokolade. Udover vores faste sortement som indeholder lakrids, chokolade, karamel, vingummi, kiks, vin, øl og spiritus. Vi supplerer op til højtiderne med ekstra gode ting fra vores leverandører, som foreksempel påskeæg til påske og julegodter til jul.

Smilende ansigter

 

I butikken finder du altid smilende og imødekommende personale - Vil du kende din lokale blomsterdekoratør, så kan du læse mere om hver og en af os lige her.

Vores blomsterdekoratører

Følg os på Facebook og Instagram

 

Kunne du godt tænke dig at følge med i butikkens hverdag, få gode tilbud og masser af inspiration? - Så kan du følge os på vores Facebook Blomsterforretningen Den Grønne Butik eller vores Instagram @dengronnebutik

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning