Gå til hoved-indhold

 

Juledekorationer og adventskranse

 

Adventsdekorationer

 
En juledekoration med fire lys lavet i oasis eller ler i en skål, krukke eller på et fad. Med kugler, kogler, sløjfer, friskt pyntegrønt, bær, grene og blomster m.m.
Farver og lys tilpasses dine ønsker..
 
Priser fra 500,- 
Anbefalet pris 800,-

Adventskranse

 
Adventskrans lavet i en rund oasisform med fire lys, kugler, kogler, sløjfer, friskt pyntegrønt, bær, grene og blomster m.m.
Farver og lys tilpasses dine ønsker..

 

Priser fra 850,-
Anbefalet pris 1200,-

Juledekorationer med og uden lys

 
En juledekoration i krukke, skål eller fad med kugler, kogler, sløjfer, friskt pyntegrønt, bær, grene og blomster m.m. (Ideal med kalenderlys)
Farver og lys tilpasses dine ønsker..

 

Priser fra 300,-
Anbefalet pris 500,-

 

 

Eksempler på julens farver og temaer

 

Sæt dit eget præg og spar penge!

 
Medbring dit eget fad, skåle og lys. Så laver vi en dekoration som matcher dine ønsker til farver og udtryk til en overkommelig pris.
Kom gerne og bestil en uge eller to før i ønsker at have dekorationen klar, da vi desværre ikke kan love at specielle ønsker for jule-og adventsdekorationer kan laves fra dag til dag.

Kom på Julekursus!

 
Er du, ligesom os EN TOTAL JULE ELSKER - der elsker at lave tingene selv, fordybe dig og være kreativ,så er det helt sikkert noget for dig, at komme med på vores julekurushvor du med kærlig vejledning fra proffesionelle dekoratører,selv få lov at lave de smukkestejule og adventsdekorationer som du kan tage med hjem
 
Pris 1000,-

 

Tilmeld dig her!

 

Eksempler på jule og advents kreationer

Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700  Næstved
Rutevejledning